Wil jij gaan starten als virtueel assistent? 

Een aantal jaar geleden was ik helemaal klaar met mijn 9 tot 5 baan en heb ik de sprong in het diepe genomen. Ik ben gestart als VA, kon binnen een aantal maanden mijn baan opzeggen en heb inmiddels een succesvol bedrijf opgebouwd.

Ik ben dol op het vak er alles wat er bij komt kijken. Naast mijn werk als VA begeleid ik ook startende virtual assistants. Omdat ik weet hoe overweldigend de start soms kan zijn heb ik een mentorship ontwikkeld. Tijdens mijn mentorship deel ik alle lessen van de afgelopen jaren en maken we samen een plan om een bedrijf op te zetten wat helemaal past bij jouw manier van leven.

In 12 weken leer ik je alles over het starten als ondernemer, online tools, je aanbod en  het vinden van de juiste klanten.  Zodat jij met vol zelfvertrouwen aan dit nieuwe avontuur kunt starten.

Interesse in het vak en benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Bezoek mijn website: www.virtueelassistentworden.nl of boek hier je vrijblijvende VA boost call en dan spreek ik je snel.

Luister ook mijn podcast voor nog meer inspiratie!

In deze podcast vertel ik je alle tips, tricks en lessen die ik heb geleerd. Ik neem je mee op mijn reis als virtueel assistent en vertel je alles over het VA vak en starten als virtueel assistent.