Over mij

 

 

Hi, wat leuk dat je er bent!

Ik ben Roëlla, virtual assistant en samen met mijn team van professionals  ontzorg ik ondernemers zodat zij kunnen doen waar ze echt blij van worden.

Met ruim 12 jaar ervaring als office manager binnen diverse multinationals en commerciële organisaties is ontzorgen mijn tweede natuur geworden.

Ik geloof erin dat je als ondernemer in je kracht blijft staan als je doet waar je echt goed in bent en energie van krijgt.

Ik wil namelijk dat mijn klanten shinen. Dat zij de kleine dingen uit handen geven zodat zij zich op de grote zaken kunnen richten. Dat zij zichzelf weer als belangrijkste schakel in het bedrijf zien en opstellen.

Ik word er oprecht gelukkig van wanneer ondernemers niet langer na hoeven te denken over alle randzaken omdat ze weten dat het geregeld wordt. En goed ook. Dat ze er volledig op vertrouwen dat de   administratie bij is, de projecten lopen, de lunch is besteld en de mailbox volledig bijgewerkt.

Maar dat er daarnaast ook gewoon gelachen kan worden en het een feestje is om samen te werken. Can’t help it, maar de Brabantse gezelligheid krijg je er gewoon bij.

Buiten dat het fijn samenwerken is krijg ik van mijn klanten terug dat ze mij zien als een betrouwbaar iemand, die zelf het initiatief neemt zodat ze met vertrouwen zaken los kunnen laten. Een groter compliment kan ik niet krijgen!

Klinkt het je als muziek in de oren om zaken los te kunnen laten en zo meer tijd over te houden binnen je bedrijf? Of om gewoon eens écht vrij te kunnen zijn?

Ik drink graag een (digitaal) bakje koffie met je om te kijken of mijn team je verder kan helpen.

WAT KLANTEN OVER MIJ ZEGGEN

 

“Door samen te werken met Roëlla loop ik nu niet meer achter met m’n administratie en heb ik meer tijd en creativiteit over om aan m’n bedrijf te bouwen.”

 

 Muriel Rijper – Livonslab

WAT KLANTEN OVER MIJ ZEGGEN

“Ik vond het altijd lastig om dingen uit handen te geven, maar Roëlla gaf me een goed gevoel tijdens ons eerste gesprek. Ook heb ik fijn contact met haar. Ik ben super blij met onze samenwerking. Hierdoor heb ik meer tijd voor andere zaken in mijn bedrijf! “

 Debra van der Heijden – DSocials

WAT KLANTEN OVER MIJ ZEGGEN

“Ze zorgt ervoor dat ik me bezig kan houden met de groei van mijn bedrijven, en dat ik me niet druk hoef te maken om de dingen waar ik niet goed in ben en die ik eigenlijk ook niet zo leuk vind om te doen.”

 Debbie Huson - Vibes

WAT KLANTEN OVER MIJ ZEGGEN

“Een absolute aanrader als je ook meer structuur en focus wilt in je bedrijf. Ook als je denkt dat je nog niet genoeg verdient voor een VA, JUIST door de focus en de tijd die je hierdoor overhoudt kan je sneller groeien.”

 Erika Bodor – Visibility coach

WAT KLANTEN OVER MIJ ZEGGEN

 

“Mijn bedrijf werkt nu eenvoudiger, automatisch en daardoor kan ik me op de groei richten.”

 Kiki Bakker – trainer en coach

WAT KLANTEN OVER MIJ ZEGGEN

 

Over een heleboel dingen hoef ik niet meer na te denken  omdat het vaak al gebeurd is en je op de zaken vooruit loopt. Je bent echt de rechterhand die alles oppakt.

 Isabelle Feteris – Mindsetcoach