virtueel assistent, va, pa

REFERENTIES

Roëlla is iemand die meedenkt, vooral over zaken die ik zelf vergeet. Ze weet overal raad mee. Zij begrijpt meteen wat ik bedoel.

Ze is betrouwbaar en heeft het mogelijk gemaakt voor mij om als controle freak los te kunnen laten.Wat een rust. Open communicatie en vriendelijk. Mijn clienten ervaren haar ook als erg prettig en duidelijk in de communicatie. Wat wil je nog meer? Ik zou niet meer zonder haar willen of kunnen.

Angligene Servania Woods

Mindset & Performance coach, www.thebridge.amsterdam

Ik kan werken met Roëlla echt iedereen aanbevelen. Ik was op zoek naar een topper die mij kon helpen met de administratie maar ook met systemen implementeren in mijn bedrijf. Roëlla is hartstikke goed in wat ze doet, maar ze denkt ook nog eens extra met je mee.

Ze werkt nauwkeurig, on time, maar is daarbij ook nog eens een ontzettend lief en leuk mens. Voor mij heel belangrijk want met dat soort mensen wil ik samenwerken.

Roëlla werkt nog steeds voor me. Ze zorgt ervoor dat ik me bezig kan houden met de groei van mijn bedrijven, en dat ik me niet druk hoef te maken om de dingen waar ik niet goed in ben en die ik eigenlijk ook niet zo leuk vind om te doen. Daarbij herinnert ze me aan bepaalde zaken als ik het door mijn schema soms vergeet.

Nogmaals, ben je op zoek naar een PA / VA, met ontzettend veel kennis van zaken, dan kan ik Roella uit de grond van mijn hart, aanbevelen !

Debbie Huson

Eigenaresse Vibes & balletstudio Cinderella, www.shareyourvibes.nl

Na een lange tijd zelf alles doen had ik behoefte aan hulp, maar vond ik dat nog lastig uit handen geven. Vooral het contact met klanten en vragen beantwoorden slokte veel tijd en energie op. Roëlla heeft dit heel fijn opgepakt en kon al snel de vragen voor mij beantwoorden. Hierdoor kreeg ik meer rust tijdens het geven van trainingen. Ik vond het altijd lastig om dingen uit handen te geven, maar Roëlla gaf me een goed gevoel tijdens ons eerste gesprek. Ook heb ik fijn contact met haar via Instagram. Ik ben super blij met onze samenwerking. Hierdoor heb ik meer tijd voor andere zaken in mijn bedrijf!

Debra

Instagramexpert, www.dsocials.nl

Toen ik merkte dat bepaalde, steeds terugkerende taken in m’n bedrijf, teveel van m’n tijd gingen vragen, heb ik besloten de hulp van Roëlla in te schakelen. Ik kwam Roëlla tegen in een membership voor ondernemers waar we beiden lid van waren en daardoor had ik meteen een positieve indruk van haar.

Die eerste indruk heeft ze inmiddels meer dan waar gemaakt want ze is een zeer betrouwbare en fijne constante hulp bij onderdelen van m’n bedrijfsvoering waar ik zelf niet goed meer aan toe kwam.

Door samen te werken met Roëlla loop ik nu niet meer achter met m’n administratie en heb ik meer tijd en creativiteit over om aan m’n bedrijf te bouwen.

Muriel Rijper

Eigenaresse Livonslab, www.livonslab.nl

Ik kreeg het steeds drukker in mijn bedrijf en ik zocht iemand die mij kon verlichten in verschillende taken zodat ik me meer kon focussen op de dingen die IK leuk vind en waar ik veel beter in ben. Roëlla helpt me daar goed bij. Ze werkt heel gestructureerd, pakt dingen snel op en geeft ook goede tips ter verbetering van verschillende processen.

Omdat ik haar al een tijdje volgde op Instagram, had ik al het gevoel dat ik haar een beetje kende en voelde ik ook een match qua persoonlijkheid dus toen ik had besloten om een VA in te huren was zij direct de eerste die ik heb benaderd. Haar ondersteuning zorg ervoor dat ik meer rust in mijn hoofd heb, meer tijd overhoud en mijn klanten beter kan helpen.

Een absolute aanrader als je ook meer structuur en focus wilt in je bedrijf. Ook als je denkt dat je nog niet genoeg verdient voor een VA, JUIST door de focus en de tijd die je hierdoor overhoudt kan je sneller groeien

Erika Bodor

Visibility & business coach, www.erikabodor.com

Met twee bedrijven liep mijn hoofd over, dus ik wist al dat ik toe was aan een VA. Wat ik niet wist, was hoe je kiest welke VA bij je past. Roella is pro-actief direct vanaf het begin, en hielp dan ook met het vaststellen van de taken en processen die zij kon overnemen. Een van mijn hoofdvragen was systematischer gaan werken en zij bracht in kaart waar dat mogelijk was en zette de oriënterende stappen zodat ik de juiste keuzes kon maken. Mijn bedrijf werkt nu eenvoudiger, automatisch en daardoor kan ik me op de groei richten.

Na een inwerkperiode van twee maanden ging ik op vakantie. Ik kon alles loslaten, en kreeg af en toe bericht van haar als er iets noodzakelijks was. Het gaf me een ongekende rust – juist op vakantie is dat als ondernemer zo nodig. Inmiddels werk ik langere tijd met Roella en ik ben heel blij met het initiatief dat ze neemt, de betrokkenheid die ze toont en de rust die mij dat brengt.

Kiki Bakker

www.kikibakker.nl

Neem contact met mij op

6 + 5 =

Focus assistant foto